Aivan uusi alku

 

 
Päällikkö Josephia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
1.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
John Cali:
 
Monet meistä juhlivat joka tammikuun 1. päivä - joka oli tasan kuukausi sitten - aivan uutta alkua.
 
Emme halunneet puhua aiheesta vuoden alussa kaikkien joulunajan juhlien ja huvitusten vuoksi. Mutta nyt, kuukauden jälkiviisaudella, voisi olla helpompaa keskittyä uusiin alkuihin.
 
Päällikkö Joseph ja minä olemme puhuneet tästä aiheesta aiemmin. Mutta silti joka vuosi tammikuun 1. päivän tullessa me ihmiset uskomme sen jotenkin antavan meille tilaisuuden aloittaa alusta, saada aivan uuden alun.
 
Tässä on päällikkö Joseph.

 
Päällikkö Joseph
 
Kaipaatte usein uutta alkua elämässänne. Miten usein olette sanoneet itsellenne, että jos ette vain olisi tehnyt tuota tai tätä, voisitte aloittaa alusta ilman menneisyyden taakkaa?
 
Kehumme teitä uusien alkujen haluamisesta. Mutta uuden vuoden alku on saanut mystiikkaa ja voimaa monilla teistä. Kuten John sanoi, uskotte tammikuun 1. päivän jotenkin antavan teille tilaisuuden alkaa alusta.
 
Ja jos teette myös uuden vuoden lupauksia, pakahdutatte joskus itsenne raskaan pitkillä tai vaikeilla listoilla. Päätöksenne usein häviävät uuden päivän koitteessa. Tai sitä seuraavana tai …
 
Suosittelemme teille lyhyempää perspektiiviä.
 
Tammikuun 1. on tietysti uusi alku. Mutta tuossa päivämäärässä ei ole mitään pyhää. Jokainen päivä on uusi alku. Eikö teidän olisi helpompaa ottaa elämänne yksi päivä kerrallaan noiden pelottavien vuosikimpaleiden sijasta?
 
Ette tiedä varmasti, mitä tiellä on edessänne vuoden päästä. Ette edes tiedä, mitä on edessänne vuorokauden päästä. Eikö olisi helpompaa ottaa vain askel kerrallaan? Yksi päivä kerrallaan? Yksi hetki kerrallaan?
 
Uusia alkuja on runsaasti elämässänne. Tammikuun 1. on uusi alku. Kun heräätte aamulla, se on uusi alku. Kun menette nukkumaan illalla, se on uusi alku.
 
Jokainen hetki on uusi alku. Jokainen hengenveto on uusi alku.
 
Jokaisen hengenvedon myötä synnytte uudelleen. Jokaisen hengenvedon myötä kehonne solut syntyvät uudelleen. Sitä ei ole enää seuraavan hengenvetonne myötä, mitä oli yksi hengenveto sitten. Eläkää hetkessä. Kaikki voimanne lepää tässä läsnä olevassa hetkessä. Kaikki!
 
Tehkää listojanne uudenvuodenlupauksista, mutta olkaa mukavia itsellenne. Tämän ei pitäisi olla harjoitus sen näkemiseksi, miten paljon kurjuutta pystytte luomaan itsellenne.
 
Eläkää lupauksenne vain läsnä olevassa hetkessä ja sallikaa itsenne vain virrata elämänne energian myötä - sen elämää antavan energian myötä, mitä sielunne tuo teille jokaisella hengenvedollanne.
 
Antakaa seuraavan hengenvetonne olla yhtä tärkeä kuin tammikuun 1. päivä. Kumpikin on tosiaankin aivan uusi alku.

***

 

"Tammikuun 1. on tietysti uusi alku.
Mutta tuossa päivämäärässä ei ole mitään pyhää."

 

Voi, ymmärrän kyllä oikein hyvin mitä Päällikkö Joseph tässä tarkoittaa: että me voimme ja että meidän on hyvä luoda itsellemme uusi alku jokaisena mahdollisena hetkenä.

Silti Päällikkö Joseph on aivan väärässä tammikuun 1. päivän suhteen. Tammikuun ensimmäisen päivällä on oma haltijansa, niin kuin on jokaisen kuun ensimmäisellä päivällä, jokaisen vuorokauden 1. tunnilla, jokaisen tunnin 1. minuutilla. Meidän maailmassamme on todella henkisiä olentoja, joita voimme kutsua luonnonhengiksi tai haltijoiksi, ja jotka huolehtivat tällaisista asioista.

Me teemme erittäin suuren palveluksen itsellemme ja myös muille, sekä ihmisille että näkymättömän maailman ystävillemme, kun opimme huomioimaan tällaisia asioita kuten lukujen laatuja ja energioita, jotka ovat erittäin todellisia. Ja mitä enemmän me niihin kiinnitämme huomiota ja opimme käyttämään niitä, sitä vahvemmiksi ne tulevat.

Se on hyvin konkreettista. Meidän maailmassamme ei oikeastaan ole mitään sellaista, missä ei asuisi haltijoita niitä työstämässä. On ollut tärkeää, että ihmiskunta on uskaltanut irrottautua vanhasta välttämättömyyden ja epävapauden tuntoon perustuvasta vaikkapa lukujen huomioon ottamisesta. Nyt on tullut aika alkaa tehdä se vapaaehtoisesti ja kiitollisesti niitä haltijoita ja enkeleitä kohtaan, jotka näitä töitä tekevät.

Erityisen voimakkaita ovat tällöin hetket, joissa ykkösen alkuvoima, oman aloitteellisuutensa kokemisen voima kertaantuu, kuten vuoden ensimmäisen päivän ensimmäisen kuukauden ensimmäisellä tunnilla, ja etenkin ensimmäisellä minuutilla.

Silloin olisi tärkeää olla hyvin tietoinen omasta tahdostaan.

Ikävä kyllä me teemme usein juuri päinvastoin, tarkalleen päinvastoin. Kun huomaamme digitaalinäytöllä tuon maagiselta näyttävän numerosarjan 11:11, me hämäännymme ja avaudumme odottamaan ja ihmettelemään, mitä nyt oikein tapahtuu.

Olen usein korostanut miten tärkeää ihmettely on, mutta jos otamme luvut ja niiden energiat huomioon, 111-hetkinä meidän on tärkeää olla omassa voimassamme ja tahdossamme, sillä ykkönen on Isän luku, hänen, joka panee kaiken alulle. Sitä meidän on muistettava ja etsittävä itsestämme ykkösen hetkinä, erityisesti kertaantuvien ykkösten hetkinä.

Mitä enemmän me otamme ykköshetket huomioon ja käyttöön, sitä pyhemmiksi ja voimakkaimmiksi ne tulevat. Tällä hetkellä ne ovat vielä suurelta osin kosmisia mahdollisuuksia. Meidän ihmisten tehtävä on niiden aktivointi ja pyhittämine.

Rakkaudella
Matti