Suomi on uuden naiskulttuurin kehto

 

Moi vielä,

tämä teksti tuli viime viikolla. Siinä on omakohtaisia kokemuksia ja
tuntemuksia siitä, mitä tässä on syntymässä.  t. Mai


*Suomi on uuden naiskulttuurin kehto*

Suomi oli muinoin kuuluisa Pohjola, kveenien ja naisamatsonien maa, joka oli yhteydessä myös Delfoihin.

Suomi on nousemassa myös uuden tulevan korkean naiskulttuurin  kehdoksi. Se on Suomen tehtävä uudessa ajassa. Täältä se leviää  maailmalle. Siihen liityy pitkälle kehittyneet kädentaidot, luontoa kunnioittava design ja kukoistava luovuus.

Olemme kutsuneet Suomeen arkkienkeli Mikaelin, totuuden miekan ja lohikäärmeen kesyttäjän, maailmankuulun kanavoijan, etelä-afrikkalaisen Celia Fennin työskentelemään kanssamme toteuttamaan tämä visio.

Suomen nousu liittyy luovan alan nousuun. Se uusi Nokiamme ja toivomme. Kyse on siitä, kuka ensimmäisenä ryhtyy hyödyntämään tämän piilevän feminiinisen voimavaran ja viisauden. Siinä eivät vanhat konstit toimi, vaan tarvitaan kalevalaista yhteisöllisyyttä, laaja-alaista yhteistyötä ja miesenergian tukea naisille. Kaiken takana on nyt mies, joka tukee naiseutta ja auttaa sitä kehittymään.

Teknologiahurma väistyy, ylivallan saanut ja kaaoksellinen maskuliininen luovuus tekee tietä pehmeälle ns. Uusbisnekselle ja
kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Mies ja Nainen yhdessä.


Tulevaisuuden muisti

Matriarkaalinen Kalevala luo edellytykset naiskulttuurin  kukoistukselle ja Pohjolan uuden Sammon syntymiselle.

"Annapas ajan kulua, päivän mennä, toisen tulla, taas minua tarvitahan, katsotahan, kaivatahan, uuen Sammon saattajaksi, uuen soiton suorijaksi, uuen kuun kulettajaksi, uuen päivän päästäjäksi, kun ei ole kuuta, aurinkoa eikkä ilmaista iloa."


Uusi Sampo?

Väinämöinen katselee hajoavan Sammon murusia: "Tuost on siemenen sikiö, alku onnen ainiaisen, tuosta kylvö, tuosta kasvu kaikenlainen.
Tuosta kuu kumottamahan, onnen päivä paistamahan, Suomen suurille
tiloille, Suomen maille mairehille."Oma roolini Pohjona valon vapauttajana

Työni Pohjolan valon vapauttajana alkoi jo opiskeluvuosinani Lontoossa, jossa kohtasin Väinämöisen.

Vuonna 1979, kun elin pimeää vaihetta elämässäni ja pyysin valoa,
minulle ilmoitettiin, että menee vielä 20 vuotta ja sitten tulee valo.
Merkkinä siitä on tämä: Kun Kuu suutelee Aurinkoa ja niistä tulee
rakastavaiset, syttyy uusi valo maailmaan.

Vuonna 10.8.1999 ollut auringonpimennys aktivoi uuden maskuliinisen ja feminiinisen energian yhteistyönajan. Tänä kesänä meillä on peräkkäin useita kuun- ja auringonpimennyksiä ja auringonpurkauksia.

Viime kesän voimallisen "Jumalatar Nyt" -tapahtuman jälkeen minulle tuli voimakas tunne siitä, että tarvitsemme vielä arkkienkeli Mikaelia, Maria Madgaleenaa ja heidän huippukanavoijaansa Celia Fenniä, jonka workshopiin itse osallistuin Glastonburyssä pari vuotta aiemmin, vapauttamaan Suomen luova femiininen voima. Sen tulee tapahtua elokuun puolivälissä 2011. Kaikeksi hämmästyksekseni tämä sydämeni toive ja kutsu nyt toteutuu ja juuri toivomaani aikaan. Voin myös kutsua kaikki muut asialle omistautuneet täyttämään Suomi ja itsensä Pohjolan sydänvalolla ja ilolla.Suomen tehtävä

H.P. Blavatsky ennusti 1800-luvun lopulla, että Valo tulee Pohjolasta, ja tällä hän tarkoittaa nimenomaan Suomea. Hän ilmoitti, että sinä  hetkenä kun ymmärrämme, että kaikki tieto on jo meissä itsessämme, valo leviää Suomesta maailmalle - Suomi tuntuu olevan kauan varjeltu neitseellinen paratiisi ja salaisuus.

Celia Fenn, joka työskentelee myös Maria Madgalenan kanssa, kertoo,
että täällä Suomessa on aktivoitumassa henkinen kundaliinilinja. Pyhää feminiinistä energiaa etelänapamantereelta pohjoisnavalle virtaava Ruusulinja. Uusimaa on myös Moskovasta Glastonburyyn Suomenlahden poikki kulkevan ns. Lohikäärmelinjalla.

Workshop, Kauniainen, Petra pe-la 12-13.8.2011 (210 €. Ruokailu; Christian Westerlund, kuuluu hintaan ja sis   korkeavärähteisen kasvisruoan ja kahvi/tee-tarjoilut) ja
Seminaari Balderin sali, Helsinki su 14.8.2011

Kutsumme Väinämöisen, oman suuren maagimme, takaisin. Workshopissa kutsumme myös luonnonhenget työskentelemään kanssamme ja aktivoimme  unohdetun taitomme näkymättömien luonnonvoimien käsittelemisessä.

Aktivoimme allamme olevan kristalligraniittimaaperän ja kristallisoluissamme olevan muistijäljen, henkisen kundaliinienergian, muistaaksemme tehtävämme ja sen kuka olemme.

Lisätietoja www.cosmiclight.fi